Tips för att dekorera ditt vardagsrum och sovrumÄven om möblerna utgör grunden i rummen är det också trevligt att lägga till extra. På så sätt skapar du absolut mer atmosfär. Vad kan du tänka på? Vi delar våra tips!

Atmosfärisk belysning

Belysning är mycket viktigt för inredningen i ditt hem! Du kanske ser belysning främst som något praktiskt: det är helt enkelt nödvändigt att kunna se allt ordentligt när det är mörkt på natten. Det är dock inte allt: med rätt belysning i ditt hem går du också efter mer atmosfär! Ge därför en fin bordslampa eller en vacker stående lampa: i Deluxa-kollektionen hittar du vacker belysning för din interiör. Välj den stil som bäst passar ditt hem – från en fin lampa i ett minimalistiskt utseende till en slående design.

Lyxig säng och linne

I sovrummet är din säng naturligtvis den viktigaste delen! Det är därför det är så bra att verkligen sova på en kvalitetssäng. På så sätt förbättrar du din natts sömn och du tänker genast på en vacker dekoration av rummet. Med en boxfjäder i sovrummet går du verkligen efter ett lyxigt utseende. Visst med en fin sänggavel och matchande nattduksbord, till exempel. Med en Dreamhouse boxfjäder kan du ligga bekvämt i din säng varje kväll, helt i stil. Och välj även vackra sängkläder med Dreamhouse-sängarna, i din favoritfärg eller med ett unikt tryck, till exempel. På så sätt säkerställer du en mysig inredning av ditt sovrum.

Du har aldrig tillräckligt med kuddar

Vi kan inte få nog av det: fina kuddar hemma! I vardagsrummet kan du lägga dem på din soffa, i sovrummet på din säng. Har du en fåtölj? Kuddar är också väldigt graciösa i detta! Alternera helst med olika former: runda, fyrkantiga och rektangulära kuddar ser bra ut tillsammans. Alternativa färger och mönster kan också kombineras mycket bra – du är välkommen att packa upp. Från ljusa nyanser till pastellfärger, från grafiska tryck till kuddar med realistiska foton eller teckningar på, det finns mer än tillräckligt att välja mellan.

Tänd ljusen

Vi pratade redan om belysningen i huset i det första tipset! Enligt vår åsikt borde inte heller levande ljus saknas i ditt interiör. Oavsett om du äter eller sover i soffan: du kan tända ljusen när som helst. Det beror på vad du gillar bäst: en gillar enkla telys, den andra föredrar att gå stort med färgglada middagsljus. Allt finns där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *