Barstolar och industriella barstolarEn enorm trend som vi nyligen har sett i interiören är barbordet med barstolar. Du hittar inte bara barstolarna på en pub eller bar, men nu också hemma. Oavsett om du har ett barbord eller en köksö kan du inte missa en vacker barstol. I den här bloggen berättar vi om våra fem favoritbarstolar som du kan hitta just nu.

Varför en barstol?
Innan vi presenterar olika stilar för barstolar för dig är det viktigt att titta på själva barstolen. Det brukade vara en enkel design där stolen inte nödvändigtvis var bekväm. Det fanns ofta inget ryggstöd och det användes rent funktionellt. Idag är en barstol ett måste i ditt hem.

Du hittar de vackraste designen av barstolar i många olika stilar. Det betyder att det alltid finns en som passar ditt hem. Gå för en varm atmosfär, ett coolt utseende eller för en blandning av allt. Komplettera din matplats med de vackraste barstolarna för varje hem.

Den industriella barstolen
Den första stilen som vi kommer att lyfta fram är kanske den mest populära just nu, nämligen den bekväma industriella barstolen. Denna pall har ett tufft, robust utseende. Detta beror på att naturliga färger som cognac, grå och svart används. Eftersom stolarna ofta är täckta med läder får du en varm atmosfär. I kombination med det belagda stålbenet ger det en sval accent.

Den här pallen ser bra ut i alla interiörer. Vi tror att kombinationen av färger och material matchar de flesta stilar. Det betyder att du säkert kan placera barstolen med en industriell design bredvid ett modernt eller marmorbarbord. Kontrasten som detta skapar ger din lekplats en lekfull men tuff look.

Sammetstången
Sammetstången är också en stol som du ser mer och mer i interiören. Detta mjuka tyg säkerställer att du kan sitta varmt och bekvämt. Sammet kallas också sammet eller sammet. Detta tyg finns i många olika färger, inklusive cognac, blå, rosa, grön, bensin och gul. Här kan du kombinera oändligt eller välja en färg som passar bra i din interiör.

Denna barstol är en blickfång vid ditt barbord eller köksö. Du kan också matcha den här stilen med andra mönster. Har du ett coolt industriellt barbord? Då är kontrasten med sammet perfekt för att matcha detta. Välj en ljusare färg på stolar med ett mörkt bord och få dessa vackra barstolar att sticka ut ännu mer. Sammet är alltid ett bra val när det gäller interiör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *